preloder
Zwanger

Alcoholvrije drankjes: dit zijn mijn favorieten

Ik vind zwanger zijn echt iets moois, maar die wijntjes… die miste ik wel hoor 🙁 Zeker op van die dagen zoals Koningsdag. Ondanks dat ik echt geen alcohol nodig heb om het gezellig te hebben, is het toch anders als jij de enige bent die geen alcohol drinkt in een gezelschap. Weet je niet wat je als alternatief moet drinken en heb je geen zin in Spa Rood of Cola? Probeer dan eens één van mijn favoriete alcoholvrije drankjes. 

Alcoholvrije wijn: Pasdutout

Laat ik maar meteen met mijn alltime favorite beginnen: Pasdutout! Oh, wat was ik blij toen ik dit heerlijke drankje had ontdekt. Het was even zoeken, maar dan heb je ook wat! Pasdutout is officieel een alcoholvrije wijn, maar door het frisse bubbeltje, mag je het wat mij betreft gerust een alcoholvrije Prosecco noemen.

Pasdutout is door een heel panel zwangere vrouwen op de Negenmaandenbeurs zelfs verkozen tot de beste alcoholvrije wijn.

Waar te koop: Alleen bij Grapedistrict. Maar online bestellen bij Grapedistrict is ook mogelijk.
Kosten: 7,99 euro in de winkel. Online 10,98 euro

alcoholvrije drankjes Pasdutout wijn

Alcoholvrij bier: Budels Malt 0.0%

Alcoholvrije biertjes zijn er inmiddels in vele soorten en maten. Onder andere de Heineken o.o vind ik een aanrader. Maar sindskort heb ik een nieuwe favoriet: Budels Malt 0.0%. Ik had er een tijdje terug nog nooit van gehoord, tot dat ik er toevallig tegenaan liep in de supermarkt. Op het etiket van het flesje prijkt een mooie rode sticker, want Budels is in 2017 door het smaakpanel van de Consumentenbond verkozen tot het beste alcoholvrije biertje.

Budels Malt 0.0% wordt biologisch en klimaatneutraal gebrouwen. In meerdere opties heel verantwoord dus.

Waar te koop: O.a. bij Marqt, Ekoplaza en de grotere Albert Heijn
Kosten: Vanaf 0,99 euro

alcoholvrije drankjes Budels bier

Alcoholvrije cider: Jillz 0.0%

Hou je meer van zoet? Probeer dan eens een alcoholvrije cider. Jillz o.o% is een verfrissend drankje met een heerlijke bubbel. Je kunt Jilzz uit het flesje drinken, maar voor een extra feestelijk effect schenk je het in een glas met ijsblokjes en serveer je het met een schijfje limoen. Laat de zomer maar komen!

Waar te koop: O.a. bij de Albert Heijn
Kosten: Vanaf 0,88 euro

alcoholvrije drankjes Jillz

Alcoholvrije cocktail: vers kokoswater

Er bestaan natuurlijk genoeg alcholvrije cocktails. En ze zien er stuk voor stuk feestelijk uit.  Op het oog zou je een virgin cocktail nog geen eens kunnen onderscheiden van een cocktail met alcohol. Maar wil je eens wat anders proberen? Bestel dan een keer vers kokoswater in een kokosnoot. Super leuk om te zien en ook nog eens heel gezond.

alcoholvrije drankjes kokoswater

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Top