preloder
Hotspots

Kidsproof brunchen bij Brooks in Amsterdam-Zuid

Gezellig brunchen met vriendinnen, terwijl je kids zich ook nog vermaken? Dat kan bij all-day restaurant Brooks in Amsterdam. Bij deze relatief nieuwe hotspot vind je, naast een heerlijke brunch kaart, op zondag ook een gezellige knutseltafel. Inclusief nanny van AmsterNannies! En daar worden we blij van.

Voor ieder wat wils

Ruim drie jaar geleden opende Brooks haar deuren aan de Beethovenstraat in Amsterdam. Ik kende het eerst vooral als lobby van het bovenliggende hotel. Waar je ”s avonds gezellig een drankje kon drinken. Maar inmiddels weet ik dat Brooks voor veel meer staat dan dat. Zo kan je er iedere tweede vrijdagavond van de maand genieten van live muziek tijdens Friday Night Live (met een toffe jazz-band) . En op zondag is er de Boozy Brunch: lekker lang tafelen met cocktails en heerlijke hapjes.

Brooks

De menukaart

Met een vriendin sprak ik af voor de Boozy Brunch. We nestelden ons op één van de lange banken en daarna duurde het even voordat we iets gekozen hadden van de kaart. Want er stond gewoon teveel lekkers op. De menukaart van Brooks is veelzijdig en heeft voor ieder wat wils. Van rijkgevulde sandwiches tot homemade (vegetarische) hamburgers. Uiteindelijk kozen mijn brunch date en ik voor een Spinazie-Linzen salade en een kruidige fajita met kip. Met on the side een blueberry mocktail. En omdat we dus eigenlijk geen keuze konden maken, bestelden we er ook nog de fruity pancakes bij. Gewoon omdat het kan. En daar kregen we geen spijt van πŸ˜‰ Ieder hapje was een feestje voor je mond en ik kan eigenlijk niet wachten tot dat ik weer iets kan uitproberen van deze kaart.

Brooks

Helemaal kidsproof

Brooks is geen traditioneel kindercafe zoals Blender of Minimarkt, maar ze hebben de brunch wel helemaal kidsproof gemaakt met een leuke knutseltafel. Iedere zondag kunnen kinderen zich hier uitleven met kleurpotloden, stickers, gekleurd karton en meer. Dit alles onder professionele begeleiding van een nanny van AmsterNannies. En zo zijn je kids wel even zoet, terwijl jij lekker kunt bijkletsen met je vriendinnen. Perfect! Ik vond het voor herhaling vatbaar.

Heb jij juist zin in een avondje zonder de kids? Ga dan naar dΓ© hotspot van Amsterdam Zuid: Mama Kelly

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Top