preloder

De mamablog van Gerdine

Mindful Moms is dé mamablog voor de relaxte urban mom. Een blog geschreven vanuit de drukke stad,  met de mooiste hotspots en de leukste musthaves. Maar waarin ook jouw zen-time niet vergeten wordt.

´Mindful Moms´ staat voor mij voor meer dan alleen

´Mindfulness´.

Het staat voor

  • Yoga
  • Spiritualiteit
  • Gezond en bewust leven
  • In het hier en nu.
  • En natuurlijk nog veel meer

 


Over Gerdine & het ontstaan van mijn mamablog

Ik ben Gerdine, 31 jaar en inmiddels alweer 3 jaar getrouwd met mijn grote liefde Ivan. Op 12 oktober 2016 zijn we de trotse ouders geworden van ons zoontje Cas. Samen met mijn gezin woon ik in het mooie Amsterdam. Mijn zwangerschap is mijn grootste inspiratie geweest om mijn mamablog te starten. Ik wilde het zwanger zijn en het moederschap zo gezond mogelijk beleven en vooral natuurlijk ook genieten van deze bijzondere tijd, en dit ook vastleggen. Ik ging op zoek naar yoga tips, draagzakken, bewuste producten, informatie over borstvoeding en meer. Toen realiseerde ik mij dat er tussen al die leuke mamablogs, nog geen blog was dit al dit soort onderwerpen combineert. Mijn mamablog was geboren.

Ik hoop dat ik je met mijn blog kan inspireren en dat je net als ik lekker veel geniet. Van de tijd met je kindje(s), maar ook van die heerlijke momenten voor jezelf.

Ik vind het super leuk om in contact te komen met andere lieve mama’s. Samenwerken kan natuurlijk ook. Volg mij via Instagram of Facebook of laat gezellig een reactie achter.

Mamablog handtekening

Top