preloder

Over Mindful Moms

Mindful Moms is dé inspiratie blog voor de relaxte mom (to be). Je vindt er artikelen over yoga, mindfulness, draagzakken en meer. En iedere 2 weken deelt een relaxte mama haar verhaal. MM inspireert vrouwen om hun zwangerschap en mama zijn zo gezond en gelukkig mogelijk beleven.  Want een happy mom, betekent een happy baby.


Over Gerdine

Ik ben Gerdine, 31 jaar, en inmiddels alweer 3 jaar getrouwd met mijn grote liefde Ivan. Op 12 oktober 2016 zijn we de trotse ouders geworden van ons zoontje Cas. Samen met mijn gezin woon ik in het mooie Amsterdam.

Mijn zwangerschap is mijn grootste inspiratie geweest om mijn blog te starten. Ik wilde het zwanger zijn en het moederschap zo gezond mogelijk beleven en vooral natuurlijk genieten van deze bijzondere tijd, en dit ook vastleggen. Zo ging ik op zoek naar yoga tips, draagzakken, bewuste producten, informatie over borstvoeding en meer. Ik realiseerde me dat er tussen al die leuke mamablogs, nog geen blog was dit al dit soort onderwerpen combineert. Mindful Moms was geboren.

Ik hoop dat ik je met mijn blog kan inspireren en dat je net als ik lekker veel geniet. Van de tijd met je kindje(s), maar ook van die heerlijke momenten voor jezelf.

Ik vind het super leuk om in contact te komen met andere lieve mama’s. Samenwerken kan natuurlijk ook. Volg mij via Instagram of Facebook of laat gezellig een reactie achter.

Mamablog handtekening

Top