loader image

Mindful Moms in de media

Op deze pagina vind je blogs waar ik een artikel voor heb geschreven of waar ik voor geïnterviewd ben. Klik op de link om het hele artikel te lezen.

Mamaworden.nl

Annic ten Duis interviewde mij voor mamaworden.nl over zwanger worden, mijn zwangerschappen en de bevallingen van Cas & Rosalie. Het werd een persoonlijk verhaal dat je kunt bekijken op YouTube.

MoneyMom

MoneyMom stelde 10 geldvragen aan mij. Zo vertel ik onder andere of ik tevreden ben met mijn huidige salaris en wat mijn grootste miskoop is.

Moeders voor Moeders

‘Vriendinnen onder elkaar’ is de blog van Moeders voor Moeders. Daar lees je mijn artikel over hoe we er mee om gaan als Cas een driftbui heeft.

Mommy Loves Pink

Aan Mommy Loves Pink liet ik de babykamer van Cas zien. In het artikel vertel ik alles over de symboliek van zijn kamertje.

Zwangerschapsloket

Op Zwangerschapsloket.nl vind je no-nonsense informatie over allerlei facetten rondom het zwanger worden, de zwangerschap, je baby en het ouderschap. Je vindt er artikelen van experts, maar ook ervaringsverhalen. Zo vertelde ik aan Zwangerschapsloket hoe het is om langdurig gebroken vliezen te hebben.

Columns by Kari

Aan Columns by Kari vertelde ik mijn ultieme tips voor de kersverse mama. Want je knippert met je ogen en je baby is geen baby meer. Had ik niet nog meer moeten genieten? Nog meer in het moment moeten leven? En me minder zorgen moeten maken? In het artikel vertel ik over de tips die ik mezelf toen zou hebben gegeven.

Ben jij op zoek naar een gastblogger? Stuur een mailtje naar info@mindfulmoms.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Top