loader image

Over Mindful Moms

Welkom op Mindful Moms! Een blog vol inspiratie voor jou, de relaxte mom (to be). Met persoonlijke verhalen over mama worden en mama zijn. Over natuurlijk ouderschap en duurzaam leven, zonder al te veel in te leveren op je eigen comfort. Over mindfulness en spiritualiteit, zonder al te zweverig te worden. En met verhalen van andere mooie moms, net zoals jij. Mamasté.


Over Gerdine

Ik ben Gerdine, mama van Cas (oktober 2016), Rosalie (augustus 2019) en Daan (december 2021) en getrouwd met mijn grote liefde Ivan. Als ik niet zwanger ben mag je me wakker maken voor diepgaande gesprekken met een goed glas rode wijn en een heerlijk kaasplankje. Als ik zwanger ben laat je me natuurlijk gewoon slapen 😉

Ik ben een huismus die droomt van een gezin met drie kindjes en een huis met een tuin

Waar lange zomeravonden gevierd worden met vrienden en een gitaartje erbij, iets wat ik nog steeds ooit hoop te leren spelen.

Ik hou van kneuterigheid, verse muntthee, tweedehands vondsten en fijne boswandelingen.

Met shampoo bars, herbruikbare boterhamzakjes en nog veel meer probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een groenere wereld. Maar ik pak nog steeds te vaak de auto. Yup, niemand is perfect.

Over Mindful Moms

Mindful Moms is ontstaan in 2016, toen ik zwanger was van Cas. Mijn zwangerschap is dan ook mijn grootste inspiratie geweest om Mindful Moms te starten. Ik las (zoals de meeste zwangere vrouwen) alles over zwanger zijn en het moederschap. Daarbij verdiepte ik me vooral in yoga tips, draagzakken, bewuste producten, informatie over borstvoeding en meer. Ik realiseerde me dat er tussen al die leuke mamablogs, nog geen blog was dit al dit soort onderwerpen combineert. Mindful Moms was geboren.

Inmiddels zie ik mijn bezoekersaantallen maandelijks stijgen en heb ik samengewerkt met toonaangevende merken en bloggers zoals Greetz, The Gift Label, Shampoobars en Annic van Wonderen (ten Duis).

Freelance copywriter

Naast mijn blog werk ik als freelance copywriter. Kan je wel wat hulp gebruiken bij je nieuwsbrieven, webteksten, social planning of blogartikelen? Met ruim 7 jaar ervaring als communicatie specialist help ik je graag. Stuur een mail naar info@leftwrite.nl waarin je kort iets vertelt over je bedrijf en je wensen, wie weet zijn we een match.

Mamablog handtekening

Ik vind het super leuk om in contact te komen met andere lieve mama’s. Samenwerken kan natuurlijk ook. Volg mij via Instagram of Facebook of laat gezellig een reactie achter.

Top