loader image
Baby & Mom Musthaves & DIY

Track connectors van Toy2: verbind je houten treinbaan met DUPLO

Het favoriete speelgoed van Cas? Dat is al vijf jaar lang alles met treinen. Van zijn houten treinbaan tot de trein van DUPLO, Cas kan er uren mee spelen. De track connectors van Toy2 combineren deze twee werelden, waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan! Ik mocht ze testen.

Bij ons thuis vind je veel duurzaam speelgoed. Tweedehands of van hout bijvoorbeeld. Speelgoed dat lang mee gaat en waarmee je spelend kunt leren en ontdekken. Treinbanen (in wat voor vorm dan ook) zijn hier favoriet! Via Marktplaats scoor je heel betaalbaar de mooiste items als je een beetje goed zoekt. En je kunt de banen blijven aanvullen waardoor het nooit verveelt. Last but not least is het ook nog eens leerzaam speelgoed. Bouwen, connecties maken, super goed voor het ruimtelijk inzicht van je kind.

duurzaam speelgoed met track connectors

Oneindig uitbreiden

Bij Cas begon het allemaal met een houten treinset die hij van oma kreeg voor zijn eerste verjaardag. Later kwam daar een grote uitbreidingsset bij die de Sint op Marktplaats vond. En inmiddels is zijn treinencollectie op verjaardagen regelmatig uitgebreid met tunnels, bruggen, een station en nog veel meer. Of het nou een trein van DUPLO of van hout is, je doet hem er altijd een plezier mee.

houten treinbaan waar je track connectors aan toe kunt voegen

Verbind je favoriete speelgoed

Toy2 combineert het beste van twee werelden met hun track connectors. Met deze tussenstukjes kan je kind tegelijkertijd met zijn houten treinbaan en de DUPLO spelen! De track connectors zijn klein en compact en maken een stevige verbinding tussen de houten rails en de DUPLO blokken. Zo kan je kind volledig nieuwe creaties maken en dus meer spelen met het speelgoed dat hij al heeft. Met de connectors worden de bouwwerken hoger, langer en stabieler en je kunt zo een volledig landschap creëren met heuvels, bochten en tunnels.

track connectors voor een viaduct

Over de track connectors

De track connectors die wij hebben gekregen zijn rood, donkerblauw, lichtblauw, groen en zwart van kleur en te koppelen aan DUPLO®, BioBUDDi en vergelijkbare houten treinbanen van BRIO®, zoals IKEA en anderen. Wij hebben thuis een mix van verschillende merken en de connectors passen overal op. En ook niet onbelangrijk: de connectors zijn gemaakt van duurzaam plastic, lokaal geproduceerd en verpakt in gerecycled karton. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar, van starter tot het uitgebreide ‘engineer’ pakket.

track connectors van boven

Cas vindt de connectors geweldig omdat er nu nog meer mogelijk is met zijn favoriete speelgoed. In het begin moest hij een beetje op weg geholpen worden, maar daarna kreeg hij de smaak te pakken en maakten we samen de mooiste bouwwerken.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top