loader image
babykamer
Baby & Mom

Babykamer van Cas. Zo werd het een kamertje vol symboliek

Tijdens mijn zwangerschap vond ik het echt een feest om de babykamer van Cas in te richten. Het uitkiezen van de spulletjes, het samen in elkaar zetten van het bedje en samen met mijn ouders dat mooie oude dressoir omtoveren tot een commode. Heerlijk. Uiteindelijk is het een babykamer vol symboliek geworden. 

Het ledikantje

Zowel mijn broertjes als ik hebben vroeger in dit mooie bedje geslapen. Het bedje is dus al meer dan 30 jaar oud. Hoe bijzonder is dat?

Het hemeltje

Toen we trouwden wist ik het al: mijn sluier ga ik verwerken in het hemeltje van ons babybedje. En zo bestelde ik, toen ik eenmaal zwanger was een piekstok, waaraan mijn moeder het hemeltje en de sluier bevestigde. Zo hebben we nog steeds een mooie herinnering aan onze speciale dag.

Een dromenvanger in de babykamer

Ik wilde super graag een dromenvanger in onze babykamer ophangen. Omdat ik er onder andere bergkristal en rozenkwarts in wilde verwerken, heeft webshop Milya een customized versie voor mij gemaakt. Heel leuk en speciaal.

babykamer dromenvanger

De commode

Onze commode is echt de blikvanger van het kamertje. Het is bijna niet meer voor te stellen dat dit pronkstuk eerst een donker, massief dressoir was. We erfden deze kast van mijn opa en oma en gaven hem een geheel nieuwe look. Hoe? Dat lees je in mijn blog over de metamorfose van oud dressoir naar commode.

Nog verder rondkijken in het kamertje van Cas? Lees meer op de blog van Mommy Loves Pink.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top