loader image
moneymom
Baby & Mom

MoneyMom stelde mij 10 geldvragen. Wat is mijn grootste miskoop en meer

Deze week werd ik geïnterviewd door Anne van MoneyMom. MoneyMom vertelt je alles over hoe je zoveel mogelijk uit je budget kunt halen, hoe groot of klein dit budget ook is. Je vindt er blogs over geld, maar ook over reizen en het moederschap. Alles met handige geldtips. In de rubriek ‘10 geldvragen aan..’ legt ze Instagrammers een aantal geldvragen voor. Deze week kreeg ik de vragen voorgeschoteld.

1. Hoeveel geld geef je per week uit aan boodschappen?

Ik gok ongeveer €80,- per week. Ik probeer meestal 1x per week boodschappen te doen en dit doe ik sinds een tijdje bij de Lidl. Op zondag bedenk ik meestal wat we de komende week gaan eten. Ik zoek wat lekkere recepten uit en op basis daar van maak ik een boodschappenlijstje. Heel handig, want zo weet ik zeker dat ik niet teveel koop.

2. Wat is je grootste miskoop?

Lees verder op MoneyMom

Benieuwd wat ik de beste babyproducten vind die ik de afgelopen 2 jaar heb gekocht? Lees dan dit artikel over de 7 producten die niet standaard op je babyuitzetlijst staan.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top