loader image
Mamaworden.nl
Baby & Mom Zwanger worden

Van zwanger worden t/m de bevalling: dit is mijn verhaal

Op Mamaworden.nl vind je alles wat je wilt weten als je mama wil worden. Van (medische) informatie, tot persoonlijk advies en van simpele tips tot openhartige verhalen. Vandaag vertel ik er mijn verhaal. (Klik onderaan dit bericht om meteen naar de video te gaan)

Toen Annic ten Duis mij vroeg om voor haar nieuwe project Mamaworden.nl te vertellen over mijn zwangerschappen, heb ik even getwijfeld. Het is toch best persoonlijk allemaal. Maar het idee dat ik hier andere vrouwen mee kon helpen vond ik mooi. Zelf bekeek ik immers ook veel verhalen van andere vrouwen toen ik zwanger wilde worden. Daarom vertel ik vandaag, toevallig op mijn verjaardag, over de twee mooiste cadeautjes die ik ooit kreeg: Cas & Rosalie 

 Van het zwanger worden tot en met de bevalling. Dit is mijn verhaal…

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top