loader image
Lifestylegoals interview
Uncategorized

Welkom op het nieuwe Mindful Moms + winactie!

Yes! Eindelijk is het zover! Vandaag is het nieuwe Mindful Moms online gegaan. Achter de schermen heb ik samen met AM Marketing de afgelopen weken hard aan het redesign gewerkt. En ik ben dan ook super blij om het eindelijk aan jullie te kunnen laten zien. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de nieuwe site vinden.

Laat het hieronder in een reactie weten en maak kans op een pakket van Naïf!

Het allereerste begin

Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met bloggen. Ik was zwanger en op de een of andere manier barstte ik van de creativiteit. Mijn zwangerschap inspireerde mij. En ik voelde de drang om iets op te pakken waar ik als kind nooit genoeg van kon krijgen: schrijven. Omdat ik eerst eens wilde bekijken of dit ‘een tijdelijke bevlieging’ was of iets dat ik lang vol zou gaan houden, koos ik een mooi WordPress thema uit voor een zacht prijsje. Inmiddels zijn we zo’n 60 artikelen verder en kan ik het met recht een uit de hand gelopen hobby noemen. Behalve dat ik het nog steeds heerlijk vind om te schrijven, had ik niet verwacht dat ik er ook nog eens zoveel van zou leren en dat ik zou samenwerken met mooie mensen en merken.

Tijd voor een nieuwe site

Begin dit jaar vond het tijd voor de volgende stap en ik besloot voor een volledig redesign van Mindful Moms te gaan. Een behoorlijke investering, maar het voelde goed en waar je in gelooft, daar moet je voor gaan. Op het nieuwe Mindful Moms vind je nog steeds je oude vertrouwde categoriën (waaronder Baby, Zwanger en Hotspots), maar ik heb ook een nieuwe categorie toegevoegd: Inspirerende mama’s. Dit omdat ik het gewoon super leuk vind om in gesprek te gaan met andere mooie mama’s. Hoe gaat het er bij iemand anders thuis aan toe? Wat vindt een andere moeder belangrijk in de opvoeding? En wat voor leuke tradities of gewoontes heeft iemand met het gezin? Laat je inspireren en neem een kijkje.

Winactie!

We hebben wat te vieren! Daarom geef ik een heerlijk pakket van Naïf weg, met daarin een wasgel, een bodylotion en een reisproduct voor je kleintje.

 

Laat hieronder in de reacties weten wat je van mijn nieuwe website vindt. (Dit mag een compliment zijn, maar natuurlijk ook een opbouwend stukje feedback). Uit de reacties zal ik op zondagavond 25 maart 21.00 uur een winnaar trekken. Je hebt tot 20.00 uur op die dag om te reageren.

Super veel leesplezier!

 

14 Comments

 • Reply
  Carla
  maart 18, 2018 at 9:38 pm

  Looking good, Gerdine! Super om te zien hoe een hobby uitrolt tot iets professioneels, zonder de persoonlijke touch te verliezen. Complimenten!

  Liefs, Carla

  • Reply
   mindfulmoms
   maart 26, 2018 at 11:04 am

   Gefeliciteerd Carla! Zoals je al op Instagram en Facebook hebt gezien, heb jij het Naïf-pakket gewonnen. Het pakket komt zo snel mogelijk jouw kant op.

 • Reply
  Wendy
  maart 18, 2018 at 10:09 pm

  Wauw Gerdine, prachtig geworden. De kleuren zijn zo warm en vol. Echt prachtig vooral met de mooie foto’s erbij. Heerlijke site geworden die bij mijn kalmte en inspiratie opwekt. Heerlijk!

 • Reply
  Kim
  maart 19, 2018 at 5:47 am

  Lieve schat!

  Wat een geweldige site!

  Via deze site heb ik veel infomatie kunnen delen met mijn vriendinnen die ook moeders zijn. De moeders waren erg enthousiat over de mindful mom site.

  Ik ben super trots op je!

  Kim

 • Reply
  Marjo
  maart 19, 2018 at 6:43 am

  Lieve dochter,

  Ik ben al héél lang een mama en had in die tijd ook wel wat gehad aan zo’n inspirerend blog!
  Met trots en grote dankbaarheid hebben wij mogen zien hoe jij van meisje moeder werd en dat geweldig doet, samen met Ivan.
  Dat alles verwerk je nu met hart en ziel in dit prachtige blog.
  Ga zo door en blijf genieten en inspireren!

  Dikke kus
  mama ❤️

 • Reply
  Lexie
  maart 19, 2018 at 6:56 am

  LIeve Gerdine!

  Wat een ontzettend mooie site heb je neergezet! Alle informatie is niet alleen handig en interessant voor de mama’s (to be) zelf, maar ook voor de nitwit vriendinnen van mama’s (to be).

  Ik ben trots op je, pop! Keep up the good work!

  Liefs,

  Lexie

 • Reply
  Mickey Olivia
  maart 19, 2018 at 8:18 am

  Lieve Gerdine,

  Al een hele poos was je bezig met de nieuwe website van Minfulmoms. Eindelijk is het resultaat hier en wat is het prachtig geworden! Zoals je weet ben ik dol op kinderen en kan niet wachten om zelf mama te worden en kan de tips en informatie van Mindfulmoms dan erg goed gebruiken. Leuk dat je zoveel mama’s en aankomende mama’s inspireert.

  Ik ben trots op je en you go girl!

  Liefs,

  Mickey

 • Reply
  Sabine
  maart 19, 2018 at 8:19 am

  Lieve meid

  Wat schrijf je toch op een mooie warme en verfrissende manier je blogs! Ik denk dat iedereen die moeder is (of Mommy to be) , zich in jou verhalen herkent ! Ga door met van uit je ziel dit moois op te schrijven ! Xxx

 • Reply
  Marije
  maart 19, 2018 at 7:25 pm

  Prachtige site ! Als ik (hopelijk) volgend jaar zwanger ben zal ik de site wellicht nog veel vaker bezoeken 🙂 ! En voor nu mocht ik winnen dan is het een mooi cadeautje voor mijn nicht die dezer dagen haar 2e meisjes verwacht ! liefs marije

 • Reply
  Vivian
  maart 19, 2018 at 7:45 pm

  Lieve Gerdine,

  Wat een mooie verzameling van ervaringen, verhalen en tips! Heel knap gedaan; waar haal je de tijd vandaan ;)?
  Als je nog een gouden tip hebt voor “doorslapen baby” dan lees ik het graag:)

  Op naar nog veel mooie en openhartige verhalen van jou.
  Liefs Viv

 • Reply
  Anique
  maart 20, 2018 at 10:45 am

  Lieve schat,

  Wat een prachtige site! De kleuren en verhalen zijn helemaal ‘jij’: inspirerend en liefdevol.
  Je geeft mommy’s (to be) een platform en geruststelling en dat is fijn om te lezen.

  Keep up the good work! Ik ben super trots op jou als vriendin en natuurlijk supermama van Cas ❤️❤️❤️

  Love you!
  Liefs, Anique

 • Reply
  Kari
  maart 20, 2018 at 1:59 pm

  Je blog is prachtig geworden Gerdine en dankjewel voor de mooie feature <3 Lief dat ik een inspirerende mama mag zijn op jouw inspirerende blog! Heel veel succes! liefs, kari

 • Reply
  Janneke
  maart 20, 2018 at 2:10 pm

  Echt heel mooi, je site, en leuk dat je andere moeders inspireert bewust en duurzaam te leven. X

 • Reply
  Fanny
  maart 20, 2018 at 7:33 pm

  Jaaaaaa hij is live en wat een prachtige site! Een echte 2.0 versie waarmee je nog meer mensen kunt bereiken en inspireren met je passie 🙂 Heel veel succes lieverd x

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top