loader image
Musthaves & DIY

De fijne babykleding van Zara

Bij een winkel als Zara, zou je misschien niet meteen aan babykleding denken. Toch hebben ze een uitgebreide collectie. Zowel online, als in de (meeste) winkels. 

Volwassen, maar toch zacht en puur

Persoonlijk hou ik niet zo van felle kleuren of drukke prints voor babykleding. Geef mij maar wit, beige of mooie zachte (pastel)tinten. De babykledinglijn van Zara is hier perfect voor! De kleding heeft een volwassen, stijlvolle uitstraling. Maar toch is Zara niet vergeten om de zachtheid en het pure van een baby’tje naar voren te laten komen. Het broekje dat ik bijvoorbeeld heb gekocht, heeft een stoere look, maar de stof is tegelijkertijd heerlijk zacht en comfortabel. Erg belangrijk voor je kleintje.

Mijn favoriete items

Toen we op onze babymoon een tussenstop in Duitsland maakten, kon ik de Zara natuurlijk niet overslaan. Bij binnenkomst sloeg ik zowaar de vrouwenkleding over! Ik ging direct naar de babycollectie. In andere landen hebben ze vaak net weer een ander aanbod dan in Nederland. Mocht je bijvoorbeeld een keer in Wiesbaden zijn, dan is de shop daar, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Wat een fijne spulletjes! Van rompertjes en accessoires tot een volledige outfit. (Ook een aanrader voor kraamcadeautjes! Dat is weer eens wat anders dan een knuffeltje 😉 )

Benieuwd wat ik geshopt heb? Je ziet mijn favoriete items hieronder:

babykleding

Van dit broekje heb ik inmiddels 3 exemplaren. Casual chique en tegelijkertijd lekker zacht.

babykleding

Een lekker warm vestje. Leuk met een wit blousje of gewoon een fijn rompertje eronder

Zara
Verschillende adressen in zowel binnen- als buitenland
www.zara.com
Zara babykleding

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top