loader image
SLA
Hotspots

Geen tijd om te koken? Stel zelf je salade samen bij Sla

Ok, ijs en groenten heeft dan misschien helemaal niets met elkaar te maken. Maar toch moest ik even aan de Swirl’s denken toen ik voor het eerst bij SLA binnen stapte. Waarom? Daar kom ik later op terug.

Weet je nog die goede oude tijd dat je na je colleges stond te wachten op het station? Met een lege maag en je gedachten afdwalend naar een ijsje of een frietje. Voordat je verstand je ook maar kon tegen houden stond je al in de rij. “Create your own Swirl”. ‘Kies 2 smaken softijs en 5 verschillende toppings’. En dat ik dan maar liefst 3x witte chocolade als topping koos, maakte niemand wat uit. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel zo blij. Maar laten we eerlijk zijn: met deze heerlijke guilty pleasure, is onze weegschaal op den duur minder blij…

Van ijsjes-walhalla naar saladbar

Dan nu terug naar SLA. Want: van waar nu die overeenkomst met dat ijsjes-walhalla? Bij SLA kies je ook uit een heerlijke basis en de lekkerste toppings! Hiermee maak je jouw ideale combinatie. Bijkomend voordeel: dit is géén guilty pleasure, maar allemaal super gezond én vers. Kan je geen keuze maken? Laat het samenstellen van je salade dan over aan de experts en kies van het menu. Om de drie maanden verandert de kaart en kies je uit zes nieuwe favoriete salades.

Mijn favoriet (een heerlijke salade met gemarineerde artisjokharten) staat helaas niet meer op het menu van dit seizoen. Maar de Vegan Rainbow Bowl is ook zeker een aanrader.

Heb je dus geen zin om te koken of simpelweg trek in een heerlijke salade? Dan is SLA the place to be.

SLA – Organic Salad Bar
o.a. achter station Amsterdam Zuid (Zuidas)
& op de Ceintuurbaan 149
1072 GB, Amsterdam

SLA

 

 

 

 

 

 

 

(Ook te vinden in Utrecht en Den Haag)

www.ilovesla.com

TIP

Als je zwanger bent kun je het beste voorzichtig zijn met voorgesneden groenten en fruit. Deze kunnen namelijk de listeriabacterie bevatten. Dit is dezelfde bacterie die op vacuümverpakte gerookte vis kan zitten. Het kan daarom niet kwaad om na te vragen hoe vers bepaalde groenten zijn en of ze goed zijn gewassen of gekookt.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top