loader image
Ubuntu Zandvoort
Baby & Mom Hotspots

Helemaal zen bij Ubuntu Beach

Wat is er nou lekkerder, dan spontaan een dagje vrij opnemen. Gewoon omdat het mooi weer is. En dan helemaal tot rust komen op het strand. Daar is Ubuntu Beach in Zandvoort, de perfecte plek voor.

Ubuntu

Om 08:00 uur ‘s ochtends vertrek ik al naar Zandvoort. Lekker vroeg. Om de drukte voor te zijn. Gewapend met een stapel magazines, m’n notitieboek en m’n laptop, begeef ik me naar het strand. Klaar om al die zomerse inspiratie vast te leggen. Ik doe mijn slippers uit en voel het warme zand onder mijn voeten. Met mijn cappuccino strijk ik neer op het terras. Tot vorig jaar was ik nog nooit in mijn eentje naar het strand geweest. Maar ik kan het iedereen aanraden. Niks zo inspirerend als het geluid van de golven, staren naar de horizon met de zon op je gezicht.

Ik zie een stel met een Bugaboo kinderwagen op het terras. Even zie ik voor me, hoe wij er straks ook zo bij zitten. Genietend in de zon, van tijd tot tijd mijn hoofd in de kinderwagen stekend. Hoe zou het zijn? Zou hij veel huilen of zou hij vredig liggen slapen terwijl wij genieten van een welverdiend rosétje? In mijn buik, is onze kleine het er in ieder geval mee eens dat ik hier nu zit. Af en toe krijg ik een bemoedigend schopje. Alsof hij wil zeggen:

‘Nog even lekker genieten, mama’

Een stukje Bali in Nederland

Toen ik Ubuntu Beach voor het eerst bezocht was ik meteen verkocht. We waren net terug van onze huwelijksreis naar Indonesië en ik miste die prachtige stranden enorm. Bij Ubuntu voelde ik me weer even terug op Bali. Het houten meubilair, de witte parasolletjes en om niet te vergeten de grote schommel op het strand. En die is óók geschikt voor volwassenen 😉 Met je haren in de wind, je gezicht naar de zonsondergang… Truly picture perfect.

Bij Ubuntu kun je rustig de hele dag verblijven want ze serveren zowel ontbijt, lunch als diner. De kaart is veelzijdig en staat alleen al voor de lunch boordevol met healthy gerechten. Kies bijvoorbeeld voor een Green Salad en een glas wortelsap. (Maar ook voor guilty pleasures als een burger of frietjes kun je hier terecht).

Wordt het lekker weer? Kom dan wel op tijd, als je een fijn plekje wilt hebben. Ubuntu Beach is een populaire tent. En dat is natuurlijk niet voor niets 🙂

Ubuntu Beach
Boulevard Paulus Loot 1
2042 AD Zandvoort
info@ubuntubeach.nl
www.ubuntubeach.nl

Fotocredit headerfoto: petitepassport.com  

UbuntuUbuntu

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top