loader image
Baby & Mom

Tui blog: Mindful Moms staat er op! + meer highlights

Toen ik in 2016 mijn blog startte, had ik niet kunnen bedenken dat het mij zoveel leuks op zou leveren.  Ik leer nog steeds iedere dag van alles op het gebied van content creatie, SEO en nog veel meer. En de afgelopen 2 jaar heb ik inspirerende mensen leren kennen en ben ik mooie samenwerkingen aangegaan. Zo staat Mindful Moms vandaag op de Tui blog! En er gebeurde nog meer de afgelopen weken.

Tui blog: Mindful Moms staat er op!

Een tijdje terug lazen jullie al over onze heerlijke vakantie op Tenerife. Ik deelde een artikel over ons resort en een blog over de leukste bezienswaardigheden op Tenerife. Tui was zo enthousiast over het artikel over de bezienswaardigheden dat ze er een copy van hebben gemaakt. Het artikel is vanaf vandaag op de Tui blog te lezen 🙂

Tui blog Tenerife Roca Nivaria Strand Zee

Privé-cursus SEO van Bureau Bold

Ik vind het leuk en belangrijk om te blijven leren. Daarom volg ik regelmatig een cursus of ik bezoek een masterclass. Behalve dat je steeds weer nieuwe tips te horen krijgt, is het ook super gezellig om tijdens een cursus andere bloggers te ontmoeten. Handig om ervaringen uit te wisselen. Een tijdje terug volgde ik een SEO-groepscursus van Bureau Bold in Amsterdam. Wil je in een paar uurtjes helemaal bijgespijkerd worden over SEO? Dan is dit echt een aanrader. Ik was zelfs zo enthousiast dat ik besloot om ook nog een privé cursus SEO van Bureau Bold in te plannen. Op mijn verjaardag heb ik samen met Marjet van Bureau Bold mijn site eens goed onder handen genomen. Heel leerzaam. Bekijk ook zeker een keer haar website voor SEO tips en een gratis online cursus.

Tui blog bureau

In gesprek met een business coach

Ik vind het altijd zo fijn om mijn ideeën af en toe met een professional te bespreken. Ik kan mijn creatieve uitspattingen dan vaak net wat beter kaderen én ik kom tot nieuwe inzichten. Zo had ik twee weken geleden een call met Kelly van Profectus Coaching. Na het telefoontje, dat slechtst een uur duurde, hing ik vol inspiratie op. Wat dachten jullie van een Mindful Moms community? Of (video)interviews met experts? Stay tuned!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top