loader image
Musthaves & DIY

Design, hout en eigen ontwerp: webshop &Mik

Ik hou van het ontdekken van nieuwe webshops. Het voelt bijna als een soort schat zoeken. En gelukkig heb ik deze week weer een pareltje gevonden: webshop &MIK. Benieuwd wat ik uitkoos?

Over webshop &Mik

Webshop &MIK is nog maar 1,5 jaar geleden is opgezet. Het productaanbod is klein, maar dat maakt de kwaliteit er niet minder op. Alle producten worden zorgvuldig door founder Robin Schellekens geselecteerd. Met haar achtergrond in grafisch vormgeven, vult ze prachtig speelgoed en leuke design spulletjes, aan met haar eigen ontwerpen. Van kleding en accessoires tot geboortekaartjes en muurstickers. De belangrijkste kenmerken: lieve, zachte kleuren, originele producten en vooral veel hout. I like!

Een sneak peak van de producten:

Houten petit fours – 9,95 euro

Muursticker Vosje – 14,95 euro

Tipi – 165,- euro

Geboortekaartje – 2,10 euro

Houten winkelwagentje – 69,95 euro

Scrabble-letter muurstickers

Ik mocht van webshop &MIK hun muurstickers uitproberen. Ik koos een setje in de vorm van scrabble-letters. Super leuk! In plaats van op de muur, plakte ik ze op het voetbord van Cas zijn ledikantje. Nu is het echt helemaal zijn bedje.

Cas heeft natuurlijk een korte naam, dus ik had slechtst drie scrabble letters nodig. Het voetbord van het ledikantje was alleen net iets te klein voor de afmetingen die op de site stonden. Daar deed &MIK niet moeilijk over. Het contact verliep snel en de stickers werden zonder extra kosten op mijn gewenste formaat gemaakt. Daarnaast vond ik het ook belangrijk dat de stickers makkelijk te verwijderen zouden zijn, voor een eventueel volgend kindje die in het bedje zou komen te liggen. En ook dat was geen probleem. (Je kunt de stickers daarna alleen niet opnieuw gebruiken).

Bij de stickers zit een kleine handleiding, maar ze waren super makkelijk te bevestigen. Zonder dat er bubbeltjes achter het plakfolie kwamen te zitten.

Tadaa, het eindresultaat:

Webshop: &MIK
Mijn product: Muurstickers
Kosten muurstickers: 3,50 per letter + 
3,95 verzendkosten 

Nieuwsgierig geworden naar onze commode? Hier lees je hoe een oud dressoir een metamorfose kreeg

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top