loader image
Musthaves & DIY

Lekker shoppen: de nieuwe collectie van Hema

Waarom je teveel geld uitgeeft bij de Hema? Door al die mooie spulletjes! De Hema overtreft zichzelf iedere keer weer met hun mooie productaanbod. Dit is dan ook de reden, dat ik altijd met meer naar buiten ga, dan waar ik eigenlijk voor was gekomen. Wil je dus je portemonnee sparen? Ga dan vooral niet naar de Hema (en lees ook niet verder). 😉 Want als ik me niet had ingehouden, dan had ik al deze items vandaag gekocht.

Hema Babyslofjes

Hier was ik vandaag voor naar de Hema gegaan.

Ik was al een tijdje op zoek naar leuke slofjes voor Cas. Gewoonlijk laat ik hem op blote voeten spelen. Zeker nu hij oefent met staan en lopen, want dan heeft hij lekker veel grip. Maar nu het wat kouder wordt, wilde ik toch iets aan z’n voetjes. Enige probleem: hij glijdt er op weg of hij trekt zijn sokken binnen 5 minuten alweer uit. Mijn zoektocht naar slofjes was begonnen.

Wat ik in ieder geval belangrijk vond, was dat de slofjes anti-slip zolen zouden hebben. Daarnaast moest ik ze makkelijk aan kunnen doen (en Cas moeilijk uit). En last but not least moesten ze mooi zijn en vooral niet te duur. Bij de Van Haren slaagde ik niet en ook de populaire Lodger slofjes vond ik niet zo leuk. En zo kwam ik weer eens bij de Hema terecht. Why change a winning team? Want daar slaagde ik meteen! Ik ben helemaal verliefd op deze slofjes. En voor de prijs hoef je ze al helemaal niet te laten liggen.

Sokslofjes – 7,00 euro

Maar dan alle andere spulletjes die ik nog tegen kwam…

Jurkjes

My oh my, als ik een meisje had gehad, dan had ik het wel geweten. Deze jurkjes zijn zo schattig! En als (kraam)cadeautje zijn ze natuurlijk ook super leuk.

Jurkje – 16,00 euro

Jurkje – 12,50 euro

Bovenkleding

Dit is toch ook te lief? Warme, zachte tinten. En met streepjes kan je me ook altijd blij maken voor jongens.

T-shirt – 7,50 euro

Vest – 12,00 euro

Trui – 8,50

Broekje

Ik ben een enorme fan van de (sweat)broekjes van de Hema. Ik heb er tientallen, in allerlei kleuren en maten. En Cas draagt ze eigenlijk iedere dag. De stof is zacht en soepel. En de banden van elastiek. Optimaal om lekker in te kruipen en spelen dus. De Hema heeft ze in steeds meer kleurtjes gemaakt. Met een prima Hema-prijsje natuurlijk. Dit is op dit moment mijn favoriet.

Broekje – 8,00 euro

En? Is je winkelmandje al gevuld? 😉

P.S. Ik zag in de winkel ook nog een paar items die helaas niet online te koop zijn. Hieronder een sneak preview van de super leuk stofjes:

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top