loader image
Foto op hout Fotofabriek
Musthaves & DIY

Even testen: een foto op hout van Fotofabriek.nl

Een foto op canvas laten drukken, dat ken ik wel. Maar een foto op hout, dat had ik nog nooit gedaan. Van Fotofabriek.nl mocht ik het een keertje proberen. En dat kwam precies op het juiste moment. Want ik realiseerde me ineens dat ik (op een paar koelkastmagneetjes na) nog helemaal geen foto van ons drieën in huis had hangen. Benieuwd welke foto het is geworden? Vandaag deel ik het resultaat met je.

Het kiezen van de foto

Het kiezen van de foto was natuurlijk het moeilijkste onderdeel. Ik heb gewoon teveel leuke foto’s. Herkenbaar? Op onze schouw in de woonkamer wilde ik al zo lang iets leuks neerzetten. Uiteindelijk koos ik voor een foto van onze eerste vakantie met z’n drieën, op Ibiza.

Aan de slag op Fotofabriek.nl

  • Je materiaal selecteren

Bij Fotofabriek kies je in het hoofdmenu voor ‘wanddecoratie‘. Vervolgens krijg je de keuze uit allerlei materialen waarop je je foto kunt laten drukken. Van karton tot tegeltjes en van kurk tot aluminium. Je kunt er dus van alles maken. Ik selecteerde ‘hout’ als materiaal. Foto’s op hout zijn beschikbaar vanaf 24,99 euro en in de maten 20×30 cm tot aan 90×60 cm.

[pullquote width=”500″ float=”left”]En niet onbelangrijk: het hout dat gebruikt wordt is FSC gekeurd. Het wordt 100% biologisch gekapt in Zweedse naaldbossen. Helemaal verantwoord dus :)[/pullquote]

 

 

 

 

  • Je foto bewerken

In de online editor kan je vervolgens je favoriete foto selecteren. Kan je niet kiezen? Dan is het ook mogelijk om een collage te maken. Gebruik je fantasie. De online editor werkt heel gemakkelijk. Je importeert je foto(‘s) en je kunt in de editor zelfs teksten, clipart of achtergrondkleuren toevoegen. Daarnaast word je eenvoudig gewaarschuwd wanneer je foto van te lage kwaliteit is.

  • Bestellen maar!

Ben je helemaal tevreden? Dan kan je je product bestellen. Ik was eerlijk gezegd verbaasd hoe snel ik mijn product binnen had. De foto werd namelijk binnen 2 werkdagen geleverd. Ter vergelijking: Albelli doet er 5 werkdagen over. Goede service dus 🙂 En ik ben helemaal happy met het eindresultaat:

Foto op hout Fotofabriek Papa mama en baby

Liefs, Gerdine

Like Mindful Moms op Facebook

Volg Mindful Moms op Instagram

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top