loader image
venkel
Hotspots

Healthy hotspot: Venkel

Vanavond gaan we voor makkelijk! Lekker even niet koken en gewoon iets bestellen. Venkel bewijst dat een snelle maaltijd niet ongezond hoeft te zijn! 

Healthy hotspot: Venkel

Als je aan thuisbezorgd.nl denkt, denk je al snel aan pizza, sushi of taco’s. Maar tussen al deze lekkere guilty pleasures, staan ook gezonde pareltjes zoals Venkel.

Venkel is een healthy hotspot in de Amsterdamse Pijp. Je bestelt er de lekkerste salades, maar ook smoothies en healthy snacks. Kies een salade van het menu of stel zelf je groentjes samen. Daarnaast kan je je salade naar hartelust uitbreiden met verschillende toppings, zoals gegrilde kip, makreelfilet of spekblokjes. Alles wordt gemaakt met producten van biologische boeren uit de buurt. Gezond en verantwoord dus 🙂

Je kunt het eten thuis laten bezorgen, maar je kunt het ook bij Venkel opeten. De sfeer is lekker ongedwongen en huiselijk. Vind je plekje aan een van de kleine zittafeltjes of neem je laptop mee en ga achterin aan de grote leestafel zitten.

Venkel

Mijn keuze voor vanavond

Ik heb een zwak voor kaas. In alle soorten en maten. Mijn keuze viel dan ook al snel, op de ‘gebakken peren’ salade, met heerlijke blauwe kaas. Als toetje heb ik een haverkoekje. Remember die zandkoekjes die je vroeger maakte? Daar lijkt dit koekje op. Zo lekker! Om mijn healthy diner compleet te maken, bestel ik nog een groene smoothie. 

[line]

  • Gebakken peren – 11,00 euro

Beluga linzen, spruiten, peer gebakken in balsamico, geroosterde pastinaak, pecannoten & blauwekaas. Met honing-balsamico dressing.

  • Groene smoothie – 5,00 euro

Spinazie, appel, gember en basilicum

  • Haverkoekje – 1,50 euro

Havermout, kokos, rozijn, amandel en gember.

[line]

Venkel
Albert Cuypstraat 22
1072 CT Amsterdam
020 – 772 3198
www.venkelsalades.nl 

Eet smakelijk!

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top