loader image
bucketlist
Baby & Mom Personal

Mijn bucketlist: deze 7 dromen staan er op

Een bucketlist. Je weet wel. Een lijst met van die dromen, waarvan je hoopt dat ze ooit uit zullen komen. (Dat rijmt 😉 ) Hoe leuk is het om te fantaseren over wat je nog allemaal zou kunnen doen en bereiken in je leven? Heerlijk toch! De nummer één van mijn bucketlist is al uitgekomen. Dat was namelijk moeder worden. Maar ik heb nog zo veel meer dromen. Ik zet mijn favoriete lifegoals, klein en groot, voor je op een rij. En ik ben natuurlijk heel benieuwd: wat zijn die van jou?

Ik zou heel graag…

Een oude caravan of camper opknappen

Dit staat echt bovenaan mijn bucketlist. Zodra we een huis hebben met onze eigen parkeerplek of een garage, dan ga ik er voor! Dan start ik mijn zoektocht naar die ene toffe Volkswagen bus. Hem samen met Ivan opknappen en vervolgens super kneuterig inrichten. Compleet met bloemetjes gordijnen en jaren 70 servies. Of misschien wel helemaal in boho stijl. Ik heb er gewoon nu al zin in! Met het boek Happy Campers doe ik alvast wat inspiratie op.

bucket list

Vloeiend Russisch leren spreken

Het was altijd al mijn droom om vloeiend een tweede taal te kunnen spreken. Zo begon ik ooit met het leren van Zweeds, omdat ik een Zweedse penvriendin had. Maar toen ik Ivan ontmoette, begon het leren van een tweede taal serieuzere vormen aan te nemen. Ivan komt namelijk uit Rusland. En hoewel hij al jaren vloeiend Nederlands spreekt, vind ik het belangrijk én leuk om zelf ook zo goed mogelijk Russisch te leren. Inmiddels spreek ik (na zelfstudie) ruime basis. Maar deze mooie taal ooit vloeiend kunnen spreken is nog steeds een droom.

bucketlist russisch

Mijn blog / social media kanalen naar een hoger niveau tillen

Ik ben al best wel trots op wat ik tot nu toe bereikt heb met mijn blog. Wat twee jaar geleden begon als een leuke hobby, is inmiddels uitgegroeid tot mijn echte website. En mijn bezoekersaantallen zijn gegroeid van een paar honderd naar zo’n 3000 unieke bezoekers per maand. Maar het kan altijd nog beter. Ik blijf een perfectionist. Ik wil van Mindful Moms de komende tijd nog meer een inspiratie platform maken. Waarbij je bijvoorbeeld ook blogs van experts kunt verwachten. Wat dacht je van een mindfulness trainer, een yoga docent en een mindset coach? Stay tuned!

bucketlist

De ultieme verjaardagstaart maken

Een Barbietaart, een rainbow cake of een basic taart prachtig versieren met botercrème of echte bloemen. Dat lijkt me zo super leuk! Cas wordt in oktober 2 jaar. Dus ik denk dat me maar eens ga oriënteren naar wat lekkere recepten.

bucketllist cake

Een groot gezin hebben

We zijn natuurlijk al super gezegend met ons gezonde, lieve zoontje Cas. Maar als ik mag dromen dan zou een broertje of zusje (of 2) voor Cas heel welkom zijn. Ik kom zelf uit een gezin van vijf en heb het altijd super gezellig met mijn familie. Mijn twee broertjes en ik kunnen het heel goed met elkaar vinden. En ik gun Cas ook zo’n bijzondere band.

bucketlist

Vrijwillerigswerk doen in een derde wereldland

Ooit wil ik een keer op vakantie gaan en dan niet alleen maar voor mezelf. Maar voor een goed doel. Ik zou ergens willen helpen. En dan het liefst wanneer onze kinderen wat ouder zijn, zodat ze deze reis bewust mee kunnen maken. Hoe wij hier in Nederland leven is niet vanzelfsprekend.

bucketlist africa

Een huis met een tuin kopen

I looove Amsterdam. Maar een huis met een tuin, dat begin ik steeds meer te missen. Zeker nu we een kindje hebben. Ik kom oorspronkelijk uit Brabant. En daar heb je wel iets meer vierkante meters voor je geld dan in Amsterdam. Ik sluit dan ook niet uit dat we binnen nu en een aantal jaar naar buiten de stad zullen verhuizen. Naar een echte ééngezinswoning met een mooi stukje grond. Lekker buiten eten aan een lange tafel en tot ’s avonds laat wijntjes drinken bij de vuurkorf. Heerlijk.

bucketlist tuin

Zeven mooie dromen. Natuurlijk hoop ik dat ze uit komen. (Al blijft het allerbelangrijkste natuurlijk dat mijn gezin gezond en gelukkig is). Ik geloof er in ieder geval in dat als je iets echt wilt, dat het dan ook gebeurt. Wat staat er op jouw bucketlist? 

Lees ook nog even de blog over duurzaam leven met kinderen. Met daarin 9 tips die je vandaag nog kunt gaan toepassen, om de wereld een beetje groener te maken.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top