loader image
In de wolken festival 1
Baby & Mom Zwanger worden & zijn

In de wolken Festival: shops, foodtrucks en workshops voor moms (to be)

Op 4, 5 en 6 oktober vindt het In de wolken Festival plaats in de RAI in Amsterdam. Ben je zwanger of heb je net een kindje gekregen? Dan is dit hét festival voor jou met, naast mooie merken, ook foodtrucks, muziek en leuke workshops. Ouders van Nu nodigde mij uit om bij het In de wolken Festival aanwezig te zijn. En ik vroeg Hilde Tholen, hoofdredactrice van Ouders van Nu en zelf moeder van 3, alvast naar haar favoriete stands en sprekers.

Hoe is het In De Wolken Festival ontstaan?

Hilde: “Ouders van Nu bestond vorig jaar 50 jaar. In die tijd is het merk van tijdschrift uitgegroeid naar een platform dat via allerlei kanalen ouders aan elkaar en aan experts koppelt. Het enige wat nog ontbrak was een plek waar onze experts, onze partners en ouders elkaar konden ontmoeten. Als er een baby komt verandert er zoveel in je leven. Je hebt ineens zoveel producten nodig en je hebt zoveel vragen. Het is dan leuk als je die op één dag allemaal kunt stellen en jezelf kunt onderdompelen in de wereld van buiken en baby’s. En persoonlijk… mijn oudste jongens zijn allebei in de winter geboren. Steeds als ik ontdekte dat ik zwanger was, was de Negenmaandenbeurs net geweest. Ik vond het jammer dat er niet een plek was waar ik een dagje kinderwagens kon testen en kleertjes kon kijken”.

in de wolken festival 2 hilde tholen

Hoe onderscheidt het festival zich van bijvoorbeeld de Negenmaandenbeurs?

“Het In de wolken festival is echt een festival met foodtrucks, muziek en veel ruimte voor het inhoudelijk programma, de aankleding en inspiratie. Je kunt er superleuk shoppen bij mooie merken, maar je hebt er geen schreeuwerige microfoons en enorme stands. Er zijn workouts en een dikke buikenlunch waar je per uitgerekende datum aan tafel zit. Ook is dit festival gekoppeld aan de VTwonen & de Designbeurs die tegelijkertijd plaatsvindt. Aangezien er veel veranderd in je huis als er een baby komt, mag je met je toegangsbewijs voor het festival ook naar de woonbeurs”.

in de wolken festival

Welke spreker(s) mogen we echt niet missen?

“Lastig kiezen! De sprekers zijn een mix van experts op het gebied van baby’s en ervaringsdeskundigen. Ik heb nog niet alle verhalen gehoord, maar ik verheug me zelf erg op de Q&A met onze columnist Jan Versteegh op vrijdagmiddag. Ook de masterclass over relaxed bevallen van Georgina Kwakye, pedagoog Tischa Neve en Sofie van den Enk over borstvoeding zijn erg leuk!”

in de wolken festival

Wat is je favoriete stand / merk?

“De festivaltent van Ouders van Nu natuurlijk :). Ik kan niet wachten om al onze lezers te ontmoeten.. En verder de stand van VSM met een urban-jungle bar vol planten en kruiden. Of het fashion-district met een zweefmolen waar ieder uur een modeshow met de leukste kindermerken plaatsvindt. De stand van Babypark waar je kinderwagens kunt testen op een hindernisbaan mag je ook niet missen”.

in de wolken festival

Wanneer was jij voor het laatst in de wolken?

“Eindelijk een makkelijke vraag; toen ik afgelopen zomer op 7 juli ging trouwen met mijn Hein!”


Mindful Moms op het In de wolken Festival

Lijkt het je leuk om mij een keer te ontmoeten? Op zaterdag 6 oktober ben ik om 16:00 uur op het In de wolken Festival te vinden in het Social Influencers Cafe. Het lijkt mij super tof om jullie een keer in het echt te spreken. Zie ik je daar?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top