loader image
Baby & Mom

MOM Gemstone: persoonlijke armbandjes met een verhaal

Als je mijn blogs regelmatig leest weet je inmiddels wel dat ik een zwak heb voor edelstenen. Ik vond het dan ook super leuk toen Linda van webshop MOM Gemstone een armbandje voor mij wou ontwerpen waarin ze persoonlijke edelsteentjes verwerkte.

Als mama draag ik mijn kindjes graag bij me in de vorm van een sieraad. Zo draag ik een ring met een maansteen en vier lijntjes die symbool staan voor ons gezin (gekocht op onze reis door Sri Lanka). En binnenkort laat ik een gouden kettinkje maken met de initialen van Cas en Rosalie ? Het armbandje dat Linda van MOM Gemstone voor mij maakte kleurt mooi bij mijn ring met de maansteen. Ze ontwierp een uniek familie-armbandje, met de geboortesteentjes van al mijn geliefden: Ivan (Waterman – Aquamarijn), Cas (Weegschaal – Rozenkwarts) en Rosalie (Maagd – Chrysocolla). En mijn eigen steentje is er ook aan toegevoegd (Stier – Rhodaniet).

Iedere edelsteen staat voor een andere eigenschap. Door verschillende steentjes in één armbandje met elkaar te combineren ontstaat er een mooie samenstelling, net zo verschillend als de leden van een gezin. Zoals bij ons bijvoorbeeld:

Ivan – Waterman – Aquamarijn
Werkt kalmerend. Brengt lichaam en geest in balans

Cas – Weegschaal – Rozenkwarts
Opent het hart om liefde te ontvangen. Bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie

Rosalie – Maagd Chrysocolla
Staat voor innerlijk evenwicht. Bevordert helderheid van geest

Ik – Stier – Rhodoniet
Kalmeert en stimuleert wederzijds begrip en vriendschap

Kies zelf een armbandje

In de shop van Linda kan je per sterrenbeeld kiezen uit verschillende geboortesteentjes. Kies één van Linda’s ontwerpen, of laat een persoonlijk sieraad maken zoals ik. Linda maakt dan speciaal voor jou een combinatie van geboortesteentjes die symbool staan voor jouw gezin. De kleur van het armbandje kies je zelf. Er zijn pas nieuwe kleurtjes toegevoegd aan het assortiment. ‘Champagne’ is mijn favoriet! De armbandjes zijn leuk voor jezelf, maar ook mooi als origineel kraamcadeau. En niet onbelangrijk: je betaalt geen verzendkosten 🙂

Geboortesteen-armbandje Stier

Over MOM Gemstone

Linda is haar webshop twee jaar geleden begonnen. Het idee ontstond toen ze op zoek was naar een armbandje met een symbooltje voor haar dochter. Toen ze niets geschikts kon vinden besloot ze zelf iets te maken. MOM Gemstone was geboren. Met MOM Gemstone maakt Linda unieke sieraden met een verhaal. Voor ieder armbandje worden natuurzuivere edelstenen grbruikt waarvoor Linda regelmatig mineralenbeurzen bezoekt.

Bedankt voor het mooie sieraad Linda! Ik wens je veel succes met je onderneming en ik blijf je volgen op Instagram om je nieuwe ontwerpen te zien.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Top