loader image
Baby & Mom

Kiddos Toys Club: iedere maand nieuw speelgoed te leen

Kinderen kunnen soms best snel uitgekeken raken op speelgoed. Of je koopt iets en vervolgens vinden ze het toch niet zo leuk. Jammer toch? Wat is er dan leuker om iedere maand iets nieuws te krijgen? Met het speelgoed abonnement van Kiddos Toys Club kan het.

Mijn moeder was vroeger vrijwilligster bij een speelotheek in Brabant. De speelotheek zat bij ons aan de overkant van de straat en ik vond het altijd zo’n feest als we daar eens in de drie weken naar toe gingen. Het was een waar speelgoedparadijs en ik ging iedere keer met iets anders leuks naar huis. Blijer kon je mij niet maken. Nu ik zelf kinderen heb ging ik ook op zoek naar een speelgoeduitleen. Maar eerlijk gezegd heb ik in Amsterdam nog geen geschikt adres kunnen vinden. Ik vond het dan ook super leuk dat ik het speelgoed abonnement van Kiddos Toys Club een paar maanden mocht uitproberen!

Kiddos Toys Club: iedere maand nieuw speelgoed

Kiddos Toys Club is een innovatief concept waarbij je speelgoed in bruikleen krijgt. Je sluit een speelgoedabonnement af voor één of meerdere maanden en vervolgens ontvang je iedere maand een tas met daarin drie of vijf speeltjes, helemaal afgestemd op de leeftijd van jouw kind. Het team van Kiddos komt de tas persoonlijk bij je langs brengen. En na een maand staan ze weer bij je op de stoep om alles op te halen en je een tas vol nieuw speelgoed te overhandigen.

Het speelgoed van Kiddos wordt iedere maand door een pedagogisch specialist geselecteerd op basis van de ontwikkelingsfase en voorkeuren van je kindje. Via het Kiddos team geef je van tevoren de interesses van je kindje door, een wishlist en een lijst met speelgoed van wat jullie al in huis hebben. Zo weet je zeker dat je geen dingen dubbel krijgt.

Een groen concept

Het idee achter Kiddos is dat kinderen, door speelgoed te lenen, de mogelijkheid krijgen om veel te ontdekken en uit te proberen. Ook leren ze tegelijkertijd verschillende vaardigheden ontwikkelen. Daarnaast is speelgoed lenen natuurlijk een super duurzaam principe. Kiddos maakt het zelfs nog net iets groener door vooral gebruik te maken van houten speelgoed en speelgoed van gerecycled plastic. De spullen worden geleverd in jutten tassen en als het even kan bezorgen ze ook nog op hun elektrische fiets. Probeer je minimalistischer te leven of te ‘ontspullen’, dan is het speelgoedabonnement ook ideaal. Je hoeft immers geen nieuw speelgoed te kopen met Kiddos en je kind heeft zo toch iedere maand iets nieuws. Vraag daarom in plaats van een cadeautje eens een Kiddos abonnement voor zijn of haar verjaardag.

Dit zat er in onze Kiddos tas

We waren natuurlijk super benieuwd wat er in onze speelgoedtas zou zitten. Lucky us, want we kregen zowel voor Cas als Rosalie een tas. Het fijne is dat je, voordat de tas wordt geleverd, een appje krijgt met het speelgoed dat voor jullie is geselecteerd. Staat er iets tussen dat je toch niet zo leuk lijkt, dan mag je één item inwisselen voor iets anders. Daarnaast hangt er aan iedere tas een lief, persoonlijk kaartje.

Dit zat er in de tas van Cas:

  • Wobbel
  • Treinstation PlanToys
  • Magna Tiles

Ik wou de Wobbel al zo lang een keertje uitproberen. Daarom had ik hem op onze Kiddos wishlist gezet. Te gek dat hij meteen in onze eerste tas zat. Ik vind het ideaal dat ik met dit abonnement speelgoed eerst uit kan proberen en kan bekijken of de kids iets echt leuk vinden. En ik kan je vertellen: de Wobbel is een succes. Cas heeft er al veel mee gespeeld. Ik had ook aan Kiddos doorgegeven dat het favoriete speelgoed van Cas zijn houten treinbaan was. Als uitbreiding op zijn treinbaan kregen we daarom dit treinstation van PlanToys. Super leuk.

De Magna Tiles kende ik nog niet. Ik was erg benieuwd hoe Cas dit zou vinden, want ik had er niet echt een beeld bij, maar hij heeft er al zulke gave bouwwerken mee gemaakt.

Tip: Geef niet al het speelgoed uit de tas tegelijk aan je kind. Dit bevordert het speelplezier en de concentratie.

Dit zat er in de tas van Rosalie:

  • Shape sorter PlanToys
  • Ride-on Deer
  • Inny-Bin

Ik ben nog steeds erg op zoek naar geschikt speelgoed voor Rosalie. Heel handig dus dat ik met het abonnement van Kiddos kan ontdekken wat ze interessant vindt. We hebben samen al lekker gespeeld met de items in haar tas.

Op 19 oktober krijgen we alweer nieuw speelgoed. Benieuwd wat er dan in onze tassen zit? Ik deel het onderaan deze blog.

Ook een Kiddos abonnement?

Kiddos biedt verschillende abonnementsvormen aan. Wil je Kiddos een keer een maandje proberen dan ontvang je al een tas met speelgoed vanaf 24,95 euro per maand. Sluit je een jaarabonnement af dan betaal je 19,95 per maand. Je ontvangt dan iedere maand 3 speeltjes. Met de code GERDINE20 ontvang je 20% korting op je eerste abonnement (over de gehele periode!) Geldig tot 31 oktober 2020.

Ik ben heel benieuwd wat er in jullie tassen zit. Deel het hieronder 🙂

You Might Also Like...

    Top